Alla inlägg den 15 maj 2013

Av Hälsojojjo - 15 maj 2013 20:38

Det är ungefär en vecka sedan jag skrev ett inlägg senast eller la upp en bild på en maträtt. Jag har inte haft någon riktig inspiration till att blogga, men nu har det hänt en del positiva saker som jag gärna vill dela med mig av.


För det första spenderade jag helgen som var i vår sommarstuga i Dalarna med mina föräldrar, vi åkte på onsdag kväll och kom hem söndag förmiddag. Helgen bestod av 90 % studier och 10 % trädgårdsarbete, kortspel, film och god mat. Det var en väldigt skön helg som jag kände att jag behövde mer än väl. 
Samma helg fick jag ett meddelande på min telefon från min lärare i det föregående momentet, som handlade om stress, som skrev att resultatet från fredagens onlinetentamen fanns på vår personliga studentsida. Jag blev väldigt förvånad och stolt över resultatet, då jag hade lyckats skrapa ihop mitt första A sedan jag började på högskolan, vilket är en enorm bedrift. 


En annan sak som har hänt är att jag har blivit regelbundet fysiskt aktiv. Nästan varje dag, sedan den 1 maj, har jag gått promenader på minst 30 minuter, ibland flera gånger om dagen och det känns i kroppen och det syns på bland annat mina lår och ovanför mina höfter. Jag har dessutom idag utövat plankan 17 dagar i sträck, samt armhävningar och benövningar. Det går framåt och det känns mycket bra!

Ovido - Quiz & Flashcards