Alla inlägg den 7 maj 2013

Av Hälsojojjo - 7 maj 2013 09:56

Jag känner att jag har förändrats. Jag känner att jag lever i något form av lyckorus och det känns fantastiskt!
Jag känner mig stolt över att jag har lyckats upprätthålla ett lätt styrketräningspass i 8 dagar i sträck. Det låter kanske inte så fantastiskt med 8 dagar, men för mig som tappar motivationen väldigt fort när det gäller träning är det en stor bedrift.
Jag har även känt en dragningskraft till att gå promenader. Det behöver inte vara en långpromenad utan det räcker med en 30 minuters promenad. Jag går till resecentrum när jag ska ta mig till Gävle, jag går från Gävle station till högskolan, behöver jag inte snabbt ta mig till Gävle station när jag ska hem går jag även från högskolan till stationen och sist så går jag från resecentrum hem. Har jag möjlighet att gå dessa 4 sträckor får jag en promenad på sammanlagt 2 timmar, vilket blir en sträcka på cirka 1 mil. Det är en fantastisk vardagsmotion jag får de dagar jag pendlar och jag försöker ta vara på dessa möjligheter så ofta jag kan. 


Vi har börjat med ett moment som handlar om fysisk aktivitet och jag vill dela med mig av ett youtube-klipp som vi fick se på våran första föreläsning.
Vi blev lämnade ett citat som var följade: "Can you limit you sitting/sleeping to just 23 ½ hours?"


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aUaInS6HIGo&mid=550220


Ovido - Quiz & Flashcards